Fout
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 42 niet laden

Vacatures

Momenteel zijn er geen openstaande vacatures. U mag altijd spontaan solliciteren. Uw informatie wordt door ons bijgehouden voor eventuele toekomstige vacatures. Alvast bedankt voor uw interesse.

  • Duurzame kwaliteit

    Als zaakvoerder en installateur van De Baere Installations kies ik resoluut voor duurzame kwaliteit. Ons team wordt gekenmerkt voor een goede materialen kennis, voor creatieve en ecologische oplossingen.

  • Particulieren en bedrijven

    Onze projecten en opdrachten, groot en klein, zijn zowel bij particulieren als bedrijven (immobiliënkantoren, afvalbewerkingsbedrijen, scholen,...). Wij staan in voor het onderhoud, de herstellingen en de vervangingen van installaties.

  • Ruim aanbod aan diensten

    Naast onderhoud en herstellingen staan wij ook in voor het plaatsen van nieuwe toestellen en installaties. Dankzij ons uitgebreid netwerk van partners kunnen wij ook totaalprojecten aanleveren.

Getuigenissen

Jullie sterkte is volgens mij de persoonlijke aanwezigheid van Davy bij elke werf. Bij vele grote firma’s gebeurt dat niet meer.

Emmanuel Retsin, manager Debrimmo
Ondanks mijn verminderde mobiliteit, is onze nieuwe en moderne badkamer zeer toegankelijk en gebruiksvriendelijk. Jullie deden de renovatie in twee dagen. Heel erg bedankt.

J. Verbandt uit Brugge