Over ons

De Baere Installations is een dynamisch team gevestigd in Eeklo, met als zaakvoerder Davy De Baere. Het bedrijf De Baere Installations heeft een ruim klantenbestand over heel Vlaanderen, Brussel en een deeltje Wallonië.

Ontstaan en visie

Davy De Baere is zijn bedrijf begonnen uit een passie voor de materialen en techniek. Inzicht verwerven in de werking van de verschillende installaties en producten, hun kwaliteit en duurzaamheid is een passie die gedeeld wordt onder de medewerkers. De Baere Installations kiest steeds opnieuw voor toestellen die een goede prijs/kwaliteit verhouding kunnen garanderen.


Doorheen de jaren groeide het bedrijf gestaag. Eén medewerker, werden er al gauw twee en meer. Ook met de verschillende andere aannemers in de buurt zijn er goede werkrelaties opgebouwd. Dit laat toe een gevarieerd pakket van diensten en installaties aan te bieden van onderhouden, kleine interventies tot grote totaalprojecten.
Niettemin de groei van De Baere Installations, blijft Davy De Baere, zaakvoerder, steeds de aanspreekfiguur voor elke klant. Een persoonlijke en rechtstreekse aanpak bij elk project is een belangrijke waarde.

Vacatures

Bekijk onze vacatures hier

 

 

  • Duurzame kwaliteit

    Als zaakvoerder en installateur van De Baere Installations kies ik resoluut voor duurzame kwaliteit. Ons team wordt gekenmerkt voor een goede materialen kennis, voor creatieve en ecologische oplossingen.

  • Particulieren en bedrijven

    Onze projecten en opdrachten, groot en klein, zijn zowel bij particulieren als bedrijven (immobiliënkantoren, afvalbewerkingsbedrijen, scholen,...). Wij staan in voor het onderhoud, de herstellingen en de vervangingen van installaties.

  • Ruim aanbod aan diensten

    Naast onderhoud en herstellingen staan wij ook in voor het plaatsen van nieuwe toestellen en installaties. Dankzij ons uitgebreid netwerk van partners kunnen wij ook totaalprojecten aanleveren.

Getuigenissen

Mede dankzij Davy is het veranderingsproject van Q&S Motors een succes geworden.

Peterjan Verhaest, Q&S motors
Mijn badkamer is volledig zoals ik het wou en binnen het voor opgestelde budget. Ik ben zeer tevreden.

K. Dobbelaere uit Eeklo